Екологічний брейн-ринг

IMG-02386a0ce13c9faf25475b9b7a1fa51d-V27 травня 2021 року в межах вивчення навчальної дисципліни «Основи екології з методикою ознайомлення дітей з природою» доцентом кафедри теорії та методики дошкільної освіти Оленою Соцькою був організований екологічний брейн-ринг зі студентами 2-го курсу (ОП «Дошкільна освіта). Екологічний брейн-ринг пройшов під гаслом: «Від того, що ми будемо знати, Залежить те, ким ми станемо» (Жан Ростан).

Членами журі було обрано викладача кафедри М. Рогачко-Островську та студентів старших курсів Юлію Фесенко та Ганну Мураткову.

У брейн-рингу змагалися 4 команди: «Зоотрополіс», «Екомолодь», «Еколята» та «Eco Team». Кожна команда представила свою назву, девіз та виконання проєктів. Далі відбувалося змагання між командами, де учасники по черзі відповідали на поставлені запитання екологічного змісту. Наприклад, «Навіщо равликові роги?» або «У кого хвіст голову рятує?» та ін. Крім того, студентами були розроблені правила поведінки для дітей дошкільного віку із виготовленням демонстраційних матеріалів. Особливо цікавим та зворушливим виявився конкурс «Битва команд». Під час конкурсу студенти продемонстрували педагогічну майстерність та емоційну виразність мовлення.

Результатом участі в екологічному брейн-рингу була спільна перемога та нагорода учасників «еколожиками» (екобали).

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/