Профорієнтаційна зустріч із випускниками шкіл

27 травня за сприяння декана факультету дошкільної педагогіки та психології ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського», доктора психологічних наук Олени Булгакової та викладачів кафедри теорії і методики дошкільної освіти Ю. Руденко та А. Просенюк було проведено онлайн-зустріч із випускниками спеціалізованої загальноосвітньої школи №1 ім. О. В. Суворова ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови та загальноосвітньої школи № 10 І-ІІІ ступенів міста Ізмаїл.

Під час онлайн-зустрічі майбутні абітурієнти отримали вичерпну інформацію щодо умов вступу на спеціальність 012 Дошкільна освіта та особливості Вступної кампанії 2021.

Крім того, перед випускниками шкіл виступили студенти факультету, які розповіли про виховну роботу яка проводиться на факультеті, організацію свят та розваг, продемонстрували відеоролик в якому було відображено події із студентського життя, особливості навчання та проведення дозвілля в стінах рідного факультету.

Дякуємо потенційним випускникам за участь у профорієнтаційному заході, бажаємо успішної здачі ЗНО та з нетерпінням очікуємо нових зустрічей.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/