Участь студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта у фестивалі сім'ї, приуроченому Міжнародному дню захисту дітей

FB_IMG_16233126815025 червня 2021 року студенти спеціальності 012 Дошкільна освіта Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» взяли учась у фестивалі сім'ї, приуроченому Міжнародному дню захисту дітей. Фестиваль організовано департаментом освіти та науки Одеської міської ради в Літньому театрі та частині Міського саду.

У рамках фестивалю відбулася святкова програма «Місто дитячих мрій». Студенти із задоволенням долучилися до проведення з дітьми різноманітних рухливих ігор та розваг, підготували подарунки та призи за участь у конкурсах найактивнішим учасникам.

Студентів привітав мер міста Одеси – Геннадій Леонідович Труханов та директорка департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич, які зазначили необхідність та затребуваність професії вихователя на сучасному етапі.

Дякуємо Ірині Миколаївні Непомнящій та студентам, які не дивлячись на вихідний день взяли учась у фестивалі та організували змістовну ігрову діяльність з дітьми.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/