Бесіда зі судентами спеціальності 012 Дошкільна освіта з теми «Про усунення причин та умов, що сприяють безвісному зникненню дітей»

IMG_20210610_161802_335

10 червня 2021 року на факультеті дошкільної педагогіки та психології зі студентами 1-х – 4-х курсів спеціальності 012 Дошкільна освіта було проведено бесіду на тему «Про усунення причин та умов, що сприяють безвісному зникненню дітей».

Бесіду зі студентами провела інспекторка ювенальної первенції ОРУП 1 ГУНП в Одеській області, старша лейтенантка поліції Бєльська Юлія Вадимівна.

У ході зустрічі зі студентами Юлія Вадимівна розповіла студентам про те, що в умовах сьогодення поширеним є явище цькування і насильства в освітньому середовищі, яке має назву «булінг». Важлива роль у протидії насильству та булінгу належить педагогам, батькам, представникам місцевих органів влади, громадським організаціям, які повинні створити належні умови для здобуття знань в освітньому середовищі, формуванні практичних навичок у дітей для протидії насильству, запобіганню конфліктів, які нерідко призводять до фатальних наслідків.

У процесі спілкування, розгляду практичних ситуацій, Юлія Вадимівна надала вичерпну відповідь на чимало запитань, які стосувалися організації роботи з протидії насильства та булінгу в закладі освіти; діагностики психологічного клімату щодо виявлення булінгу в освітньому середовищі; алгоритму дій у разі його виявлення та багато інших.

Дякуємо Ю. Бєльській, керівництву факультету та доцентці кафедри теорії та методики дошкільної освіти Ірині Непомнящій за організацію заходу.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/