Кураторська година з теми «Про усунення причин та умов, що сприяють безвісному зникненню дітей»

2Як запобігти зникненню дитини?, Що залежатиме від нас, майбутніх вихователів? На ці та інші запитання отримали відповідь студентки 2 курсу 3 групи під час кураторської години, яка відбулася 09 червня 2021 року.

Під час виховного заходу кураторка академічної групи, доцентка кафедри теорії та методики дошкільної освіти Олена Соцька ознайомила студентів із правовим забезпеченням, зокрема: Конституцією України, ст. 102; Указом президента України «Про додаткові заходи щодо запобігання зникненню людей, удосконалення взаємодії правоохоронних та інших органів виконавчої влади в їх розшуку»), із переліком державних органів влади та установ, які здійснюють контроль та регулюють усунення причин зникнення людей, зокрема дітей (Міністерство внутрішніх справ України, Служба безпеки України, Нацполіція України, Ювенальна поліція України та ін.).

У ході бесіди зі студентами було висвітлено причини та зони ризику, розглянуто практичні ситуації, які можуть трапитися з дітьми в повсякденному житті, схарактеризовано поради для дітей та батьків, щодо правил безпечної поведінки.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/