Участь у роботі екзаменаційної комісії

IMG-d0c3716a8721ee8de8285d22dd868dfc-V15-16 червня 2021 р. комплексний державний іспит з педагогіки та фахових методик складали студенти 4-го курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта. Спеціалізація: Логопедія. Екзаменатором у роботі екзаменаційної комісії була завідувачка кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмила Березовська. Під час відповідей студенти продемонстрували високий рівень професійної підготовки, володіння сучасними інноваційними технологіями організації освітнього середовища в ЗДО, вміння добирати форми та методи в роботі з дітьми дошкільного віку відповідно до сформульованих у екзаменаційному білеті практичних завдань.

Людмила Іванівна відзначила високий рівень сформованості професійної компетентності студентів, майбутніх вихователів ЗДО, що ґрунтуються на вмінні застосовувати теоретичні знання на практиці, критичному мисленні та професійній майстерності.

Бажаємо нашим новоспеченим студентам-бакалаврам щасливого майбуття, наполегливості та завзятості в досягненні поставленої мети, успішного складання іспитів та вступу в магістратуру.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/