Участь професорсько-викладацького складу кафедри в ХІ Міжнародних і XXVIІІ Всеукраїнських педагогічних читаннях з теми «Василь Сухомлинський у діалозі із сучасністю. Розмірковуємо про художньо-емоційний світ дитинства»

124 вересня у Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти у змішаному форматі із застосуванням сучасних засобів зв’язку відбулися ХІ Міжнародні і XXVIІІ Всеукраїнські педагогічні читання з теми «Василь Сухомлинський у діалозі із сучасністю. Розмірковуємо про художньо-емоційний світ дитинства».

На пленарному засіданні з доповіддю «Чинники емоційно-духовного розвитку дітей у спадщині В. О. Сухомлинського», виступила доктор педагогічних наук, професор, дійсний член НАПН України, професор кафедри теорії і методики дошкільної освіти ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» Алла Богуш. Алла Михайлівна привітала учасників конференції, побажала усім плідної роботи та виголосила доповідь, у якій звернула увагу на неоціненний скарб педагогічної спадщини Василя Олександровича Сухомлинського, зокрема, проблему емоційно-духовного розвитку дітей.

Завідувачка кафедри теорії і методики дошкільної освіти, доктор педагогічних наук Людмила Березовська виступила на секційному засіданні де розкрила тему художньо-емоційного розвитку дітей засобами української казки у педагогічній спадщині Василя Сухомлинського.

Дякуємо учасникам конференції за змістовні доповіді. Переконані, що вивчення педагогічної спадщини Василя Сухомлинського допоможе сучасним педагогам виховати духовно багату людину з добрим серцем. Адже доброта – це «найтонші й наймогутніші корінці, що живлять дерево дитячої радості – радості ніжного доторкнення до живого й красивого».

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/