Святкування Дня українського дошкілля на факультеті дошкільної педагогіки та психології

3Із 20 по 24 вересня 2021 р. на факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського відзначався тиждень дошкільної освіти.

Програмою заходів було передбачено виставку дитячих малюнків «Сонячні промінчики Країни дитинства», участь професора кафедри, доктора педагогічних наук, академіка НАПН України Алли Богуш у Всеукраїнському педагогічному онлайн-марафоні «Дошкільна освіта України 30», урочистий концерт, присвячений Дню українського дошкілля за участю студентів факультету, участь у XII Міжнародних і XXVII Всеукраїнських педагогічних читаннях «Василь Сухомлинський у діалозі із сучасністю. Розмірковуємо про художньо-емоційний світ дитинства».

Відрадно, що Дошкільна освіта в України набирає нових обертів, адже якісна і доступна дошкільна освіта – це запорука розвитку та становлення гармонійно розвинутої особистості, із системою морально-духовних цінностей, творчих здібностей, інтелектуальних задатків, – зазначила Алла Богуш.

Декан факультету дошкільної педагогіки та психології привітала студентів та професорсько-викладацький склад з нагоди професійного свята та вручила почесні грамоти кращим із кращих.

Вітаємо усіх працівників дошкільної галузі, студентів, майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти із професійним святом! Висловлюємо щиру вдячність, за те, що Ви обрали професію вихователя і впевнені, що Ваша любов до дітей, щирість, відкритість та висока професійна майстерність перетворять кожен день малюків у закладах дошкільної освіти у свято радості і щастя.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчих успіхів, а найголовніше – відчуття вдячності від дітей, батьків та держави.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/