Інформаційно-просвітницька робота зі студентами з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

2.2.У період з 01 по 03 грудня 2021 р. зі студентами спеціальності 012 Дошкільна освіта, було проведено ряд інформаційно-просвітницьких заходів щодо інформування студентської молоді про загрозу ВІЛ-інфекції та СНІДу, профілактики їх поширення.

Кураторами академічних груп, кандидатами педагогічних наук О. Соцькою, А. Просенюк, І. Непомнящою зі студентами 1-го та 2-го року навчання проведено кураторські години з тем: «Протидія ВІЛ-інфекції та СНІДу», «Життя без епідемій. Чи можливо таке?». У процесі бесіди студенти представили створені ними відеоролики, інформаційні буклети щодо запобігання розповсюдженню ВІЛ-інфекції та СНІДу серед студентської та учнівської молоді. У ході розповіді академнаставники значну увагу приділили розгляду питань щодо профілактики та вчасної діагностики ВІЛ-інфекції та СНІДу, підвищенню рівня толерантності до ВІЛ-позитивних людей та ін.

Пізнавальною для студентів виявилася гра розвіювання міфів про ВІЛ-інфекцію, а також анкетування щодо виявлення обізнаності студентської молоді щодо ВІЛ-інфекції, СНІДу, шляхів передання ВІЛ-інфекції, оцінки власних ризиків інфікування ВІЛ.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/