Захист виробничої (асистентської) педагогічної практики

Image027 грудня відбувся захист виробничої (асистентської) практики здобувачами першого курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Студенти проходили практику з 01 листопада по 26 листопада 2021 р. на кафедрах факультету дошкільної педагогіки та психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського». Практика проходила в онлайн форматі. Метою асистентської практики було закріплення набутих у процесі навчання теоретичних знань у галузі педагогіки і психології вищої школи, вміле застосування їх у вирішенні конкретних професійно спрямованих завдань; формування умінь та навичок роботи викладача ЗВО з використанням сучасних надбань методики викладання у вищій школі.

Керівники практики академік НАПН України Алла Богуш, д.п.н., доцент Людмила Березовська, к.п.н., доцент Олена Соцька заслухали звіти студентів-практикантів, проаналізували їхню роботу, визначили позитивні й негативні моменти, висловили зауваження та побажання щодо проведених залікових занять та оформлення необхідної документації. Практиканти поділилися своїми враженнями від отриманого досвіду викладання в умовах дистанційного навчання та подякували викладачам-методистам за слушні рекомендації та поради.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/