Вітання з успішним захистом магістерських робіт

Image02З 13 по 28 грудня 2021 року на факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання складали кваліфікаційні іспити за додатковою спеціальністю «Психологія» та «Логопедія», захищали магістерські роботи.

Голова екзаменаційної комісії Юлія Тодорцева відзначила високий науковий рівень підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Здобувачі вищої освіти продемонстрували не лише глибокі теоретичні знання з фахових методик, але і розкрили актуальні в умовах сьогодення психолого-педагогічні і методичні проблеми підготовки майбутніх вихователів до роботи з дітьми раннього та дошкільного віку. Дослідження магістрантами такої різнобічної тематики, зазначила Юлія Тодорцева, свідчить про вагомий науковий потенціал професорсько-викладацького складу кафедр факультету дошкільної педагогіки та психології, а також проведену ґрунтовну теоретико-практичну роботу, спрямовану на підвищення рівня загальних та професійних компетентностей здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Відрадно, що на всі запитання членів екзаменаційної комісії доповідачі давали обґрунтовані відповіді, враховуючи набуті теоретичні знання та власний практичний досвід.

Шановні студенти, колектив кафедри теорії і методики дошкільної освіти вітає Вас з успішним завершенням навчання у Державному закладі «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», бажає Вам міцного здоров’я, професійного зростання та успіхів в усіх починаннях. Нових проєктів, планів та досягнень! Хай усе в житті збувається!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/