Участь студентів у музично-історичному заході

Image0414 січня 2022 р. студенти факультету дошкільної педагогіки та психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» взяли участь у музично-історичному заході «Ще не вмерла України...» присвяченому 30-річчю заснування Державного Гімну України. Захід відбувався у бібліотеці № 2 КУ «ЦБС для дорослих міста Одеси» ім. Костянтина Паустовського.

Завідувачка бібліотеки – Карина Вікторівна Апаринова розповіла студентам про історію створення українського гімну, яка бере свій початок з далекого 1862 року, коли український етнограф, фольклорист і поет Павло Чубинський написав вірш «Ще не вмерла Україна». 

Студенти висловлюють щиру вдячність працівникам бібліотеки за цікаву та змістовну історію, насичену концертну програму, а також Ірині Непомнящій, доценту кафедри теорії та методики дошкільної освіти, за організацію виховного заходу.  

Окремі слова вдячності декану факультету дошкільної педагогіки та психології Олені Булгаковій та кураторам Олені Монке та Ірині Мардаровій за пропагування національно-патріотичного виховання студентської молоді.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/