День соборності України

Image0524 січня 2022 р. студенти 4-го року навчання спеціальності 012 «Дошкільна освіта» разом з куратором групи, доцентом кафедри теорії і методики дошкільної освіти Іриною Непомнящою провели виховний захід присвячений Дню соборності України.

Захід відбувався в режимі онлайн. На заході були присутні декан факультету Олена Булгакова, завідувач кафедри теорії і методики дошкільної освіти Людмила Березовська, заступник декана з виховної роботи Анжела Просенюк та голова студентської ради Людмила Верещагіна.

У зверненні до студентів Олена Булгакова подякувала співорганізаторам заходу, зазначивши, що ідея соборності завжди була й залишається актуальною для українців, особливо в умовах сьогодення. 22 січня ми згадуємо дві рівнозначні за вагою події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки й Акт Злуки українських земель.

Людмила Іванівна поділилася зі студентами враженнями та спогадами від того, як урочисто це все відбувалося 21 січня 1990 року в м. Івано-Франківську. Понад мільйон людей, узявшись за руки, створили безперервний ланцюг від Івано-Франківська через Львів до Києва. Це був від «Живий ланцюг», який став символічним виявом прагнення українців до незалежності.

Ірина Миколаївна разом зі студентами дібрала світлини, та цікаві історичні факти; відзначила, що національна єдність є не тільки базовою цінністю громадян країни, а й обов’язковою передумовою успішного спротиву зовнішній агресії. Соборність – це запорука нашого руху в майбутнє.

З Днем Соборності усіх! Слава Україні!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/