Відкрите лекційне заняття з навчальної дисципліни «Теорія і методика формування елементарних математичних уявлень у дітей дошкільного віку»

1..1.115 лютого 2022 р. завідувачкою кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмилою Березовською було проведено відкрите лекційне заняття з теми «Особливості формування часових уявлень у дітей дошкільного віку» для здобувачів 4-го року навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта (освітній компонент «Теорія і методика формування елементарних математичних уявлень у дітей дошкільного віку»).

Лекційне заняття проведено в онлайн форматі на платформі Microsoft Teams відповідно до тематичного плану робочої навчальної програми дисципліни. Лекція носила проблемний характер. Матеріал лекції чітко структурований, зміст теми відповідав поставленій меті. Людмила Березовська вміло працювала з аудиторією, зацікавлюючи та підтримуючи увагу студентів. На занятті успішно реалізовані практичні, розвиваючі, освітні та виховні завдання. Організовані викладачем діалоги та проблемний виклад матеріалу лекції сприяли активізації пізнавальної діяльності здобувачів освітнього процесу. Л. Березовська влучно підібрала презентаційний матеріал щодо ознайомлення студентів з поняттям «час», «година», «хвилина», «доба», «ранок», «день», «вечір», «ніч», «календар», «дні тижня»; розкрила програмні завдання. Виклад лекційного матеріалу супроводжувався мультимедійною презентацією, що посилювало ефект сприйняття і засвоєння здобувачами освітнього матеріалу. Лекцію проведено з урахуванням сучасних освітніх вимог, нестандартна за формою та пізнавальна за змістом. Викладачі кафедри відзначили високий рівень професійної компетентності викладача, науковця, педагога.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/