Круглий стіл з теми «Співпраця ЗДО з родинами в естетичному вихованні дітей дошкільного віку»

1Відповідно до плану роботи науково-педагогічної лабораторії «Психолого-педагогічний супровід інноваційного викладання фахових методик дошкільної освіти» Анжелою Просенюк було проведено круглий стіл з теми «Співпраця ЗДО з родинами в естетичному вихованні дітей дошкільного віку».

У роботі круглого столу взяли участь викладачі та студенти факультету дошкільної педагогіки та психології. Зі вступним словом до присутніх звернулася Анжела Просенюк, яка розкрила вплив музики на всебічний розвиток дитини. Доцентка кафедри Анжеліка Івершинь виступила перед присутніми з розглядом питання естетичного розвитку дітей дошкільного віку відповідно до Базового компонента дошкільної освіти.

До діалогу активно долучилися викладачі та студенти. Круглий стіл пройшов у доброзичливій та творчій атмосфері. Сподіваємося, що зміст діалогу круглого столу буде корисним як для студентів так і викладачів спеціальності 012 «Дошкільна освіта».

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/