Онлайн-тренінг «Розвиток виразного мовлення майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти»

131 березня викладачами кафедри Ю. Руденко та І. Непомнящою був проведений онлайн тренінг «Розвиток виразного мовлення майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти». У роботі тренінгу взяли участь здобувачі 3-го та 4-го року навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта.

Зі вступним словом до присутніх звернулася доцент кафедри теорії та методики дошкільної освіти Ірина Непомняща, яка розкрила важливість виразності професійного мовлення вихователів закладів дошкільної освіти, його емоційної забарвленості, темпу, гучності, правильного дихання. У процесі тренінгу зі студентами було проведено ряд вправ, зокрема, на вдосконалення органів дихання, дикції, тембру, голосу. Юлія Руденко провела з учасниками тренінгу дихальні вправи за методикою В. Воршип. Це вправи на тренування голосу та його гучності. Родзинкою тренінгу було вправляння здобувачів освітнього процесу у читанні скоромовок, складанні римованих чистомовок.

Тренінг пройшов у доброзичливій, ігровій атмосфері. Матеріали тренінгу будуть корисними як для студентів так і викладачів спеціальності 012 Дошкільна освіта.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/