Зустріч з випускниками 11-х класів гімназії № 1 ім. А.П. Бистріної м. Одеса

18 квітня викладачами кафедри теорії та методики дошкільної освіти факультету дошкільної педагогіки та психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» Ю. Руденко та А. Просенюк було проведено зустріч з випускниками 11-х класів гімназії № 1 ім. А. П. Бистріної м. Одеса.

. У ході бесіди було презентовано спеціальність «Дошкільна освіта» та освітньо професійні програми, за якими здійснюється підготовка майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти. Зустріч відбувалася в онлайн форматі. Основна увага в процесі презентації була зосереджена на перевагах навчання на факультеті дошкільної педагогіки та психології, додаткових спеціалізаціях, можливостях працевлаштування. До розмови було залучено студенів факультету, які розповіли про цікаве та насичене студентське життя та навчання на факультеті дошкільної педагогіки та психології.

Дякуємо адміністрації гімназії № 1 ім. А. П. Бистріної за багаторічну співпрацю та з нетерпінням чекаємо потенційних абітурієнтів у стінах нашого факультету.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/