Назустріч Великодню

Image06У рамках роботи наукового гуртка «Психолого-педагогічний супровід образотворчої діяльності дітей дошкільного віку» Анжелікою Івершинь було організовано майстер клас з розпису писанок. Мета заходу – розширити і поглибити знання студентів про традиції нашого народу щодо святкування Великодня; ознайомити із символікою знаків на писанках; традиції, минулого і сучасного.

На захід було запрошено народних майстринь Оксану Буймістр та Наталію Суруджій. Майстрині розповіли студентам про традиції підготування до Великодніх свят у різних куточках України. Студентки-гуртківці ознайомилися із різними техніками розписування яєць, у тому числі із сучасною технікою декупажу, стилістичними особливості орнаментів притаманних для різних регіонів України та розмалювали свої писанки та крашанки.

Захід пройшов у позитивній, творчій атмосфері. Дякуємо народним майстриням за організацію майстер класу, змістовні розповіді та чудові презентації.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/