Профорієнтаційна зустріч зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальність 012 Дошкільна освіта

227 квітня 2022 р. завідувачкою кафедри теорії та методики дошкільної освіти, д.п.н., доцентом Л. Березовською та д.п.н., професором, дійсним членом НАПН України А. Богуш було організовано зустріч зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальність 012 Дошкільна освіта щодо продовження їх навчання за спеціальністю 012 Дошкільна освіта за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

На онлайн-зустрічі були присутні стейкхолдери, а саме, Сучок Віра Євгенівна – директорка дитячого садка – Комунальний заклад дошкільної освіти (ясла – садок) №4 «Казка» Южненської міської ради Одеського району Одеської області та Ласькова Антоніна Андріївна – директорка Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок» № 250 Одеської міської ради Одеської області.

У рамках онлайн-спілкування до потенційних абітурієнтів звернулися завідувачка кафедри теорії та методики дошкільної освіти Л. Березовська, д.п.н., професор, дійсний член НАПН України А. Богуш які повідомили студентам про особливості вступу у 2022 р. на освітній рівень «магістр», переваги ОПП, можливості працевлаштування. Директорки ЗДО В. Сучок та А. Ласькова розповіли про свій практичний досвід на посаді «директора ЗДО», професійні вимоги до вихователів та методистів ЗДО, необхідні професійні компетентності та особистісні якості вихователя ЗДО, актуальні проблеми в галузі дошкільної освіти та ін.

Висловлюємо вдячність учасникам за зустріч, багаторічну співпрацю та підтримку, активність та взаєморозуміння.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/