Кураторська година з теми «Патріотичне виховання в наші дні»

IMG-f31c81bf17a0455a6bacb571526b35fd-V06 квітня 2022 року кураторкою академічної групи, доценткою кафедри теорії та методики дошкільної освіти Іриною Непомнящою, було проведено виховний захід з теми «Патріотичне виховання в наші дні» зі здобувачами четвертого року навчання (1 група), спеціальності 012 Дошкільна освіта, факультету дошкільної педагогіки та психології.

У ході бесіди зі студентами, Ірина Миколаївна зауважила, що важливим завданням сьогодення є виховання у молодого покоління патріотизму як складника світогляду особистості людини, її ставлення до рідної країни, мови, культури, національних традицій, святинь, відповідальності за її незалежність, збереження духовних цінностей. Особливо це стосується роботи майбутнього вихователя ЗДО, який у своїй професійній діяльності має здійснювати патріотичне виховання наймолодшого покоління – майбутніх громадян України.

Зустріч пройшла в теплій доброзичливій атмосфері. Студенти брали активну участь в обговоренні, читали вірші, ділилися враженнями.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/