Участь у Міжнародній науково-практичній конференції:"Модернізація освітнього середовища: проблеми та перспективи в контексті Євроінтеграції"

619 травня 2022 р. у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника кафедрою фахових методик і технологій початкової освіти було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію з теми «Модернізація освітнього середовища: проблеми та перспективи в контексті євроінтеграції»
У роботі конференції взяли участь професор кафедри, доктор педагогічних наук, дійсний член НАПН України Алла Богуш та доктор педагогічних наук, завідувач кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмила Березовська.
З вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, доктор політичних наук, професор Ігор Цепенда, який відзначив актуальність тематики конференції, зокрема необхідність модернізації освітнього середовища в умовах сьогодення, необхідність узгодження між ЗВО України та європейськими закладами вищої освіти узгодженості навчальних планів і програм, задля можливості отримання подвійних дипломів, обміну досвіду та ін.
На пленарному засіданні з доповіддю виступила Алла Богуш. У доповіді «Інноваційна спрямованість викладання лінгводидактичних дисциплін майбутнім фахівцям дошкільної освіти» учена зосередила увагу на таких дискусійних питаннях, як «інновація», «інноватика» та «педагогічна інноватика», а також на те, які грані педагогічних інновацій впливають на якість освітнього процесу у ЗВО.
Людмила Березовська виступила із доповіддю «Ігрові технології як засіб формування готовності майбутніх вихователів до професійної діяльності».
Дякуємо учасникам конференції за запрошення, приємно проведений час. Бажаємо миру, здоров’я та натхнення. Разом до перемоги.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/