На кафедрі теорії та методики дошкільної освіти відбувся круглий стіл присвячений проблемі формування мовленнєво-творчої діяльності дітей дошкільного віку

125 травня 2022 р. на кафедрі теорії та методики дошкільної освіти відбувся круглий стіл з теми «Організація мовленнєво-творчої діяльності дітей дошкільного віку у ЗДО». Тема круглого столу заявлена у плані роботи науково-дослідної лабораторії «Психолого-педагогічний супровід інноваційного викладання фахових методик студентам факультету дошкільної освіти».
У роботі круглого столу взяли участь викладачі та студенти спеціальності 012 Дошкільна освіта. Зустріч розпочалася з вітального слова завідувачки кафедри Людмили Березовької.
Першою на засіданні круглого столу із доповіддю виступила доктор педагогічних наук, професор, дійсний член НАПН України Алла Богуш. Учена зосередила свою увагу на значенні мовленнєво-творчої діяльності у формуванні особистості дитини дошкільного віку.
Людмила Березовська презентувала доповідь з теми «Творчість, як складник професійної діяльності майбутнього вихователя ЗДО». У презентованій доповіді Л. Березовська зауважила, що актуальною проблемою сучасної педагогічної науки є виховання особистості з високим творчим потенціалом, розвитком індивідуальних та інтелектуальних здібностей, забезпечення умов для їх самореалізації та самовдосконалення.
Цікавими були доповіді студентів кафедри.
Дякуємо організаторам круглого столу за змістовні доповіді та розгляд актуальних питань формування мовленнєво-творчої діяльності дітей дошкільного віку.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/