Заходи до Дня захисту дітей на кафедрі теорії та методики дошкільної освіти

7У перший день літа в Україні, як і у всьому світі, відзначають День захисту дітей. В умовах сьогодення як ніколи відчувається зміст і глибина рядків «захист дітей». До відзначення свята долучилися викладачі кафедри теорії та методики дошкільної освіти. Так, у академічних групах Доб – 2.2 (д), Доб-3.2 (д) (куратори І. Непомняща, А. Просенюк) було проведено виховні заходи, на тему «За мир та щастя дітей на планеті Земля». Захід пройшов в онлайн форматі. Студенти презентували творчі проєкти на тему: «Щасливе дитинство – це мир на землі». Викладачі кафедри розповіли про історію започаткування свята «День захисту дітей». Також на захід було запрошено завідувачку КУ «ЦБС для дорослих м. Одеса бібліотеки-філії № 2 імені Костянтина Паустовського» Каріну Апарінову та бібліотекаря Олександра Апарінова, які розповіли про трагічні події, що спіткали Україну та роль батьків, педагогів, які повинні дбати про захист та безпеку дітей. Студенти активно долучалися до розмови, ділилися враженнями, пригадували яскраві миті свого дитинства.
Хай буде мирне й щасливе дитинство у дітей усього світу, адже вони роблять наше життя цікавим та змістовним, наповнюють його радістю і щастям. Тож і ми, дорослі, маємо робити все, аби їх дитинство було щасливим, мирним і безхмарним.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/