І міжнародна науково-практична конференція «Психолого-педагогічний супровід підготовки майбутніх фахівців у закладах вищої освіти»

10_06 червня 2022 року відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Психолого-педагогічний супровід підготовки майбутніх фахівців у закладах вищої освіти», присвячена 205-річчю Університету Ушинського, організована кафедрою теорії та методики дошкільної освіти Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».
Із вітальним словом до учасників конференції звернулася проректор з наукової роботи Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», доктор політичних наук, професор Анна Музиченко. Анна В’ячеславівна привітала учасників конференції, відзначила, що заявлена тема конференції є актуальною та надзвичайно важливою як для здобувачів освіти, так і для викладачів у такий нелегкий, воєнний час для нашої країни.
З вітальним словом виступив ректор Ізмаїльського державного гуманітарного університету, доктор педагогічних наук, професор Ярослав Валерійович Кічук, який зауважив, що професорсько-викладацький склад кафедри теорії та методики дошкільної освіти Університету Ушинського упродовж багатьох років здійснює професійну підготовку компетентних фахівців, педагогів, науковців у галузі дошкільної освіти, які є конкурентноздатними як в Україні, так і за її межами. Ярослав Валерійович побажав учасникам конференції активних наукових дискусій із важливої та актуальної для кожного з нас теми конференції.
Пленарне засідання із доповіддю «Наукова дипломатія та її внесок у розвиток освіти України у воєнний час» відкрила проректор з наукової роботи Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», доктор політичних наук, професор Анна В’ячеславівна Музиченко. Учена поділилась ключовими досягненнями на науковому дипломатичному рівні, при цьому зауважила, що сучасна дипломатія має адаптуватися до нових викликів та стандартів, натомість, засновничі принципи повинні бути незмінними.
Із доповідями на пленарному засіданні виступили доктор педагогічних наук, заступник директора з науково-експериментальної роботи Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України Тетяна Миколаївна Засєкіна; дійсний член НАПН України, академік, доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії і методики дошкільної освіти ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» Алла Михайлівна Богуш; доктор педагогічних наук, професор Інституту педагогіки НАПН України Олена Миколаївна Горошкіна; декан педагогічного факультету Ізмаїльського державного гуманітарного університету, доктор педагогічних наук, професор Надія Василівна Кічук.
Центральною темою для обговорення науковців було питання якісної професійно-практичної підготовки майбутніх педагогів від дошкілля до вищої школи відповідно до державних та Міжнародних стандартів.
Відрадно, що тематика конференції об’єднала учених із різних куточків України, ближнього та далекого зарубіжжя.
Не дивлячись на складну та доволі тривожну ситуацію, спричинену війною із російським агресором, можна з упевненістю сказати, що І міжнародна науково-практична конференція «Психолого-педагогічний супровід підготовки майбутніх фахівців у закладах вищої освіти» відбулася на високому науковому рівні, про що свідчать думки партнерів, гостей та учасників конференції.
Оргкомітет конференції висловлює щиру вдячність усім учасникам за участь у роботі І міжнародної науково-практичної конференції «Психолого-педагогічний супровід підготовки майбутніх фахівців у закладах вищої освіти» і запрошує до подальшої співпраці.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/