Державна атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 «Дошкільна освіта» денної та заочної форми навчання

1З 30 травня по 22 червня 2022 р. на факультеті дошкільної педагогіки та психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» здобувачі 4-го року навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта денної та заочної форми навчання складали випускні кваліфікаційні екзамени.
Враховуючи воєнний стан, проведення випускних екзаменів відбувалося в онлайн форматі, на платформі Teams, з дотриманням усіх заходів безпеки.
Перед складанням випускного іспиту екзаменаторами було проведено консультації, на яких було розкрито основні питання, які виносилися на екзамен надано вичерпні відповіді на запитання студентів стосовно процедури проведення екзамену. Усі засідання екзаменаційна комісія проводила відповідно до складеного та затвердженого графіку. Обговорення питань та оцінок здійснювалося колегіально.
Відрадно, що екзаменаційна комісія відмітила високий рівень підготовки студентів, вміння аналізувати матеріал, розв’язувати проблемні, практико-зорієнтовані завдання, робити висновки, узагальнення.
Вітаємо студентів спеціальності 012 «Дошкільна освіта» з успішною здачею випускних екзаменів за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти. Бажаємо щасливого майбуття, нових професійних здобутків та успішного вступу до магістратури.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/