Зустріч викладачів кафедри з тренерами The LEGO Foundation в Україні

221 червня 2022 року представники робочої групи кафедри теорії та методики дошкільної освіти факультету дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського, а саме Людмила Березовська, Ірина Непомняща, Анжела Просенюк взяли участь в координаційній зустрічі з тренерами та викладачами закладів освіти які є учасниками The LEGO Foundation. Спікер та тренер програми The LEGO Foundation Ірина Звоник представила учасників зустрічі з різних куточків України які долучилися до діяльності The LEGO Foundation в Україні, в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між МОН та The LEGO Foundation.
У ході онлайн-зустрічі колеги Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка та Дніпровського фахового педагогічного коледжу КЗВО «ДАНО», які впроваджують спецкурси і модулі з використанням ігрових та діяльнісних методів у роботу зі студентами, поділилися набутим досвідом та представили практичні результати своєї діяльності.
Креативно, пізнавально та емоційно пройшла зустріч. Працювали в командній роботі, роздумували над тим, що мотивує педагогів впроваджувати ігрові технології в освітній процес та ін. Координаторка зустрічі Оксана Рома, керівниця освітніх ініціатив The LEGO Foundation в Україні окреслила виклики сучасної освіти та перспективи подальшої співпраці.
Дякуємо організаторам The LEGO Foundation в Україні за змістовну, креативну, надихаючу зустріч.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/