Участь у тренінгах та вебінарах на базі центру «PNU ECOSYSTEM»

1_Днями завершилися тренінги та вебінари для освітян на базі центру «PNU ECOSYSTEM» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Участь у тренінгах та вебінарах взяла завідувачка кафедри теорії та методики дошкільної освіти д.п.н., професор Людмила Березовська та доцент кафедри теорії та методики дошкільної освіти Ірина Непомняща. У процесі роботи тренери ознайомили присутніх із цифровими платформами та інноваційними методиками викладання у закладах освіти. По завершенню навчання викладачі успішно пройшли підсумкове тестування та отримали сертифікати, які засвідчують підвищення професійної компетентності.
Дякуємо фахівцям центру «PNU ECOSYSTEM» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за змістовні та насичені вебінари і тренінги, високу професійну та педагогічну майстерність.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/