Тематичний онлайн-захід «Мова рідна, слово рідне!» до Дня української писемності та мови

1Факультет дошкільної педагогіки та психології разом з КУ «ЦБС для дорослих м. Одеси» бібліотекою-філією №2 імені Костянтина Паустовського провели тематичний онлайн-захід «Мова рідна, слово рідне!» до Дня української писемності та мови. Зустріч була надзвичайно цікавою та пізнавальною.Каріна Вікторівна та Олександр Григорович Апаринови привітали наших студентів 2, 3, 4 курсів та магістрів зі святом, продемонстрували добірку книг, познайомили з експозицією картин «Мальовнича краса України» українського художника з Чернігова Володимира Наталушка. Зі свого боку, студенти та викладачі підготували змістовну презентацію, цікаві відеоматеріали. Всі присутні з захопленням прослухали у виконанні Марини Кочкаренко її власні вірші.
Висловлюємо подяку співробітникам бібліотеки, які є справжніми друзями наших студентів, за позитивні ємоції та враження від проведеного заходу. Щира подяка від студентів за змістовну та атмосферну зустріч кураторам — Бабчук Олені Григорівні, Кудрявцевій Олені Альбертівні, Мардаровій Ірині Костянтинівні, Монке Олені Станіславівні, Непомнящій Ірині Миколаївні та декану факультету — Булгаковій Олені Юріївні.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/