Використання цифрових технологій як напрям модернізації сучасної системи дошкільної освіти

114 лютого у межах співпраці Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського та Центру професійного розвитку педагогічних працівників Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області було проведено науково методичні студії для професійних спільнот педагогічних працівників.
З темою «Використання цифрових технологій як напрям модернізації сучасної системи дошкільної освіти» перед педагогами закладів дошкільної освіти виступила завідувачка кафедри теорії та методики дошкільної освіти, доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмила Березовська.
У ході зустрічі Людмила Іванівна наголосила, що в умовах сьогодення, інформатизація освіти – це один із важливих механізмів модернізації освітньої системи України. Сучасні ІКТ відкривають нові перспективи для підвищення ефективності освітнього процесу, тому так важливо сформувати у педагогів інформаційно-цифрову компетентність, яка є ключовою у їх професійній діяльності. Педагоги поділилися своїм досвідом роботи з дітьми дошкільного віку в умовах онлайн навчання, дізналися про нові цифрові платформи, які доцільно використовувати в роботі з дітьми дошкільного віку.
Дякуємо організаторам заходу за зустріч та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/