День вишиванки

1До Дня вишиванки на платформі teams для здобувачив освіти першого (бакалаврського) рівня 1-4 курсів було проведено патріотично-виховний захід. День вишиванки відносно нове народне свято, але у наш час саме це свято набуває ще більшої значущості.
Студенти та викладачі одягли вишиті сорочки, щоб вшанувати культурні традиції українського народу.
З привітальним словом до присутніх звернулася декан факультету Булгакова Олена Юріївна. У супроводі презентації, яку підготувала студентка 3 курсу 1 групи Пінонік Валерія, було розглянуто історію свята та його значення.
Студенти та куратори академічних груп з інтересом сприймали матеріал, жваво реагували на пропоновану інформацію, активно брали участь у обговоренні. Студенти, які вимушено перебувають за кордоном, висловили свої особисті враження щодо ставлення іноземців до української національної святині. Вишиванка об’єднує українців по всьому світу, а барвисті кольори та магічні узори-символи додають сил витримати всі випробування долі!
Захід пройшов у доброзичливій атмосфері, викликав непідробну зацікавленість з боку студентської аудиторії і став потужним мотиваційним стимулом для подальшого навчання. Щиро дякуємо кураторам Бабчук О. Г., Гуданіч Н.М., Мардаровій І. К. за сприяння у проведенні зустрічі. Присутні висловили щиру подяку Ірині Миколаївні Непомнящий за організацію заходу.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/