Китайсько-українська весна в Університеті Ушинського

115 лютого 2024 року Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» Університету Ушинського провів урочистий захід «Китайсько-українська весна», який відвідали ректор Андрій КРАСНОЖОН, проректор з наукової роботи Ганна МУЗИЧЕНКО, представники студентської ради та здобувачі вищої освіти.
З привітальною промовою виступили декан факультету іноземних мов Олександра ПОПОВА та секретар кабінету Освітньо-культурного центру
«Інститут Конфуція» Олександра МОРГУН.
Студенти Університету Ушинського продемонстрували свої таланти в танцях, піснях та кулінарії на честь Китайського Нового року 2024 – року зеленого дерев’яного Дракона. Присутні високо оцінили традиційні китайські та українські страви.
У межах заходу представники адміністрації Університету Ушинського провели онлайн-дискусію з колегами з Харбінського інженерного університету стосовно перспективного плану подальшого розвитку освітньо-культурних відносин між Україною та Китаєм.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/