Профорієнтаційна работа.

Кафедрою германської філології та методики викладання іноземних мов був проведений профорієнтаційний захід у КМ «Ширяївський освітній комплекс №1» смт Шряєве, зокрема, викладачем кафедри Білою І. В. та лаборантом Бошковим А. В. було проведено ознайомлення абітурієнтів шкіл Ширяєвської громади з основними напрямками роботи та перспективами спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)). Також до уваги учнів була представлена відео-презентація, з якої майбутні абітурієнти могли дізналися про дисципліни, що вивчаються у межах спеціальності, проведення міжнародних студентських проектів та наукових форумів.

Під час проведення заходу учні проявили неабияку зацікавленість щодо навчання за спеціальністю, ставили чимало запитань та особливо цікавилися перспективами працевлаштування.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/