Церемонія вручення дипломів випускникам магістратури за спеціальностями 014 «Середня освіта (Мова і література (англійська))» і «035 Філологія (Переклад з англійської українською)»

29 січня 2019 року на факультеті іноземних мов Університету Ушинського відбулася церемонія вручення дипломів випускникам магістратури за спеціальностями 014 «Середня освіта (Мова і література (англійська))» і «035 Філологія (Переклад з англійської українською)», яким присвоєно кваліфікації «Філолог. Викладач мови (англ.) і світової літератури» та «Філолог. Перекладач англійської мови. Викладач теорії і практики перекладу», відповідно.

Серед випускників – провідні вчителі й перекладачі англійської й китайської мов, представники органів виконавчої влади, економісти і психологи.

Магістрам вручила дипломи декан факультету іноземних мов Попова Олександра Володимирівна. З урочистою промовою, присвяченою пам’ятній даті отримання дипломів кваліфікованих фахівців-філологів, виступили доценти кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов, а також кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики: А. І. Демчук, І. О. Лук’янченко і Н. С. Жмаєва.

Щиру вдячність за наполегливу працю в галузі професійної підготовки філологів висловили випускники завідуючим випускаючих кафедр д. філол. н., проф. Т. М. Корольовій і к. філол. н., проф. Т. Є. Еременко.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/