Китайські викладачі та студенти Університету Ушинського зустрічають Новий рік по-українські

27 грудня 2018 року факультет іноземних мов та Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського провели святковий захід «Новий рік по-українськи», який відвідали українські та іноземні студенти, слухачі курсів та викладачі китайської мови.

Присутніх привітали з прийдешніми новорічними святами декан факультету іноземних мов Попова Олександра Володимирівна та співдиректор ОКЦ «Інститут Конфуція» Дін Сінь. Під час свята студенти продемонстрували кулінарні таланти. Національні українські страви високо оцінили китайські студенти та викладачі.

Подібні заходи сприяють ознайомленню з багатою культурою та традиціями країн-партнерів та згуртуванню студентської молоді в межах міжкультурної комунікації.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/