Вітаємо студентку факультету іноземних мов Балацьку Олександру за сумлінне навчання!

Студентці 4 року навчання Балацькій Олександрі, яка навчається за спеціальністю «035 Філологія» (переклад з китайської, англійської мов українською), висловлює свою повагу і глибоку вдячність багатотисячний колектив Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта».

Після успішного навчання за програмою академічної мобільності в Китаї Олександрою було презентовано для колективу матеріал на тему «Китай ‒ країна можливостей». Аудиторія із цікавістю сприймала кожне її слово, захоплювалася її знаннями. Все було нове та незвичайне, багатьом відкрився горизонт нових мрій, знань, захоплень. Спілкуючись із Олексадрою Балацькою, присутні розуміли, що саме такі студенти, як Олександра не бояться труднощів і досягають поставлених цілей! 

Особливу подяку було висловлено ректорові Університету Ушинського акад. Олексію Яковичу Чебикіну та керівництву Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» за сприяння студентам в цілісному розвитку і лідерському становленні, служінню людині, громаді, суспільству.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/