Успішний виступ слухачів Інституту Конфуція Університету Ушинського на міжнародному конкурсі

20 травня 2020 року в дистанційному режимі відбувся Всеукраїнський етап Міжнародного конкурсу «Міст китайської мови», у якому взяли участь студенти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського й учні спеціалізованих класів Конфуція закладів освіти, які є університетськими партнерами.

Конкурс проходив під патронажем Посольства КНР в Україні. На першому конкурсному етапі учасники репрезентували відеозапис монологу китайською мовою на тему «Моя китайська мрія». Друга частина конкурсу передбачала розв’язання комплексних завдань з питань лінгвокраїнознавства та лексико-граматичних аспектів китайської мови. На третьому етапі учасники продемонстрували свої творчі здібності, таланти і творчі можливості в китайському стилі. Саме на цьому етапі журі оцінювали креативність, старанність, природні таланти та обізнаність учасників у галузі китайської культури.

Рішенням суддів треті місця посіли слухачі філій Освітньо-культурного центру "Інститут Конфуція" Університету Ушинського - Підгорна Зоф’я і Яркова Злата.

Цей щорічний захід дозволяє учням не тільки проявляти свій творчий та навчальний потенціал під час опанування іноземної мови, але й представляти свою країну на міжнародному етапі конкурсу в Китаї.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/