Університет Ушинського та Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» взяли участь у фестивалі «Museum.Fest»

1Освітньо-культурний центр Інституту Конфуція Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського взяв участь у фестивалі «Museum.Fest», що вперше відбувся в Україні і вперше – в Одесі! Так, 19 – 20 вересня 2020 року в Зеленому театрі «Інститут Конфуція» Університету Ушинського привітав одеситів і гостей міста з 5-м ювілейним сезоном в Зеленому театрі, до якого завітали представники десятків музеїв зі всієї країни, щоб показати, здивувати і надихнути своїми грандіозними експозиціями та сучасними інтерактивами для дітей і дорослих.

Викладачі та студенти Університету Ушинського для одеситів та гостей Південної Пальмири провели майстер-класи ієрогліфіки «Напиши імʼя своє ... по-китайськи», практикуми малювання «Чарівні фарби боді-арту» і плетіння з мотузок, чайну церемонію за китайськими традиціями, а також презентували традиційні китайські танці з віялами…

Здобувачі вищої освіти жваво консультували випускників шкіл та їхніх батьків з питань вступу до університету за спеціальностями «Середня освіта. Мова і література (китайська, англійська, турецька)», «Філологія. Переклад (з англійської, китайської українською)».

 


Директор «Інституту Конфуція» від українського боку О. В. Попова

 

Директор «Інституту Конфуція» від китайського боку Цун Ченцзюй

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/