Урочисте онлайн-відкриття Класу Конфуція на базі Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Університету Ушинського

2Уперше в Південному регіоні України відбулося урочисте відкриття Класу Конфуція в Одеській спеціалізованій школі №117 на базі Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Університету Ушинського!

16 жовтня 2020 року Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» Університету Ушинського взяв участь в організації і проведенні онлайн-події, на яку з нетерпінням чекали учні, вчителі і керівники партнерських закладів освіти.

Так, учасників церемонії привітали директорка Одеської спеціалізованої школи №117 Стаценко Наталія Вікторівна, начальник територіального відділу освіти Приморського району Філлер Юлія Георгіївна, співдиректори «Інституту Конфуцію» Попова Олександра Володимирівна та Цун Ченцзюй.

У межах заходу було представлено такі номери: ритмічні етюди яскравих барабанщиць, танець чарівного китайського дракона, презентація постулатів Конфуція, китайська поезія, традиційний піснеспів тощо. Після концерту учням було запропоновано залучитися до майстер-класів з китайської каліграфії, виготовлення китайських ліхтарів та плетіння вузлів.

Відзначимо, що учасниками було дотримано всіх превентивних вимог щодо запобігання поширенню захворювання на коронавірусну інфекцію. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в культурній та освітній сферах за підтримки двох держав – КНР та України!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/