На платформі «Інституту Конфуція» Університету Ушинського відбувся міжнародний тестовий екзамен з китайської мови HSK

212 грудня 2020 року Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» Університету Ушинського успішно провів стандартизований багаторівневий міжнародний тест HSK на знання китайського мови у дистанційній формі. У шести рівнях тесту HSK взяли участь 22 кандидати з усіх регіонів України.

Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» Університету Ушинського оперативно реагує на зміни в процесі складання іспиту HSK та адаптується до нової норми HSK, а також дотримується  вимог МОН України до організації освітнього процесу в умовах пандемії COVID-19.

Протягом 2020 року було проведено 7 стандартизованих міжнародних тестів на знання китайського мови у дистанційній формі HSK, у яких взяли участь 226 осіб.

Крім того, Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» Університету Ушинського успішно організував офлайн-тести з китайської мови, надаючи зручні та ефективні послуги з тестування для тих, хто вивчає китайську мову в Одесі та на півдні України.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/