Успішна відеопрезентація студентки Університету Ушинського на міжнародному конкурсі «Китайський міст»

410 березня 2021 року в дистанційному режимі відбувся Міжнародний конкурсу «Китайський міст», в якому взяла участь студентка факультету іноземних мов Закопайло Дар’я.

Конкурс проводив його офіційний організатор у КНР. Мета конкурсу – об'єднання друзів з усього світу, які люблять китайську мову, демонстрація розуміння і поваги до китайської культури. Усього на захід надійшло 119 робіт, які презентували 198 учасників з 52 країн і 64 коледжів і університетів. Після розгляду і відбору оргкомітетом вони були оцінені професійними суддями. В результаті було відмічено 16 видатних робіт, які отримали, відповідно, першу, другу і третю премії, а також премію «Відмінний стиль». Серед учасників були: іноземні студенти з Китаю; іноземці, які вивчають китайську мову; місцеві вчителі китайської мови та інші.

Наша студентка репрезентувала відеозапис монологу китайською мовою, в якому розповіла про свої спогади про проведення традиційного китайського вечора в Інституті Конфуція до початку пандемії Coronavirus-2019. Студентка приділила велику увагу другій частині відео. У цьому році – році металевого Бика, Дар’я брала участь у заході в Одеській спеціалізованій школі № 117, де учні демонстрували свої творчі здібності, таланти і творчі можливості в китайському стилі. Саме це дуже захопило журі, які нагородили Закопайло Дар’ю дипломом «Видатний стиль» за креативність, старанність, природні таланти та обізнаність у галузі китайської культури.

Наразі, такі заходи дозволяють студентам не тільки проявляти свій творчий та навчальний потенціал під час опанування іноземної мови, але й представляти свою країну на міжнародному рівні в Китаї.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/