Наукова онлайн конференція «Актуальні проблеми філології і професійної підготовки фахівців у полікультурному просторі»

1

12-13 квітня 2021 року кафедрою перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Харбінським інженерним університетом, секцією теоретичної та прикладної лінгвістики Південного наукового центру НАН України і МОН України було проведено VІІ Міжнародну наукову онлайн конференцію «Актуальні проблеми філології і професійної підготовки фахівців у полікультурному просторі». Форум відбувся за підтримки та участі Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Університету Ушинського й аспірантів, які навчаються за спеціальністю 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями).

Особливу увагу фахівців привернули питання вітчизняного та зарубіжного перекладознавства, загального і зіставного мовознавства; міжкультурної комунікації у сучасному геополітичному просторі; інноваційних технологій у галузі усного перекладу та інновацій у сфері автоматизованого перекладу; лінгводидактичні проблеми викладання іноземних мов і перекладу у вищій школі; проблеми професійної підготовки майбутніх фахівців в умовах сучасного полікультурного простору; історико-філософські детермінанти формування мовної особистості в багаторівневій системі освіти тощо.

Кількість учасників становила 32 осіб, у т. ч. 11 з інших країн, серед яких представники Харбінського інженерного університету (Китай), Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (м. Харків, Україна), Державного закладу «Одеська національна музична академія імені А. В. Нежданової» (м. Одеса, Україна), Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (м. Кропивницький, Україна), Одеського національного морського університету (м. Одеса, Україна) та ін.

Ініційовані учасниками дискусії з актуальних проблем філології і професійної підготовки фахівців у полікультурному просторі сприятимуть формуванню єдиного наукового простору через інтеграцію провідного досвіду вчених західних і східних країн.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/