40 студентів факультету іноземних мов отримали сертифікати від Північно-Іллінойського Університету (США)

4Наприкінці 2020-2021 навчального року близько 40 студентів факультету іноземних мов отримали сертифікати від Північно-Іллінойського Університету (США) за активну участь упрограмі онлайн-обміну «Educate Global». Протягом двох місяців (березень-квітень) студенти відвідували вебінари, які проводилися професорами, викладачами з зазначеного університету та їхніми колегами з Університету Ушинського. Теми онлайн-лекцій (презентацій, майстер-класів) були досить різноманітнми: від системи вищої педагогічної освіти в США та Україні; особливостей викладання англійської мови як іноземної (Україна) та другої (США), до навчання писемних та розмовних навичок англійською мовою за допомогою онлайн платформ; педагогічної практики, тощо. 

Студенти отримали чудову можливість покращити мовленнєві навички з англійської мови, познайомилися зі студентами з американського університету, дізналися багато цікавого про культуру та звичаї США.   

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/