Заходи присвячені Тижню академічної доброчесності

Screenshot_2У межах тижня академічної доброчесності кафедрою західних і східних мов та методики їх навчання було проведено низку кураторських бесід, присвячених основним принципам академічної доброчесності, а саме:

· проф. Яблонською Т. М. 15 березня 2022 року було проведено зі студентами 4-го курсу Спеціальність 014 Середня освіта (Мова і література (китайська)) бесіду на тему «Необхідність дотримання принципів академічної доброчесності під час роботи зі студентами». Протягом бесіди було приділено увагу поняттю терміну «академічна доброчесність» взагалі. Студенти взяли активну участь в обговоренні та впевнено висловлювали власну точку зору стосовно цього питання.

· Доц. Стригою Е. В. 15 березня 2022 р. проведено бесіду «Принципи академічної доброчесності» зі здобувачами 1-го року підготовки спеціальність 014 Середня освіта (Мова і література (китайська)), зокрема увагу студентів було скеровано на такі принципи в їх академічних роботах, як-от: 1) законності та верховенства права; 2) свободи та людської гідності;

3) патріотизму та служіння українському народові; 4) професіоналізму та компетентності; 5) чесності і порядності. Здобувачі проявили зацікавленість означеною проблемою, оскільки це є важливою складовою у роботі викладачів і студентів задля уникнення непорозумінь у майбутньому.

· Доц. Оськіною Н. О. 18.03.2022р. було проведено бесіду-презентацію у додатку «Teams» за темою «Принципи академічної доброчесності» щодо ставлення до академічної доброчесності в сучасному українському соціумі, особливостей українського законодавства з питать академічної доброчесності. В результаті бесіди здобувачі дізналися про поведінку та дії пов’язані із дотриманням/недотриманням академічної доброчесності, та були детально проінструктовані щодо засобів уникання та попередження випадків академічної недоброчесності.

· Ст.викл. Авраменко Б. В. 18.03.22 о 15:00 було проведено бесiду зi студентами 2 року навчання, спецiальнiсть 014 Середня освiта (Мова та лiтература (турецька)) на тему академiчної доброчесностi в унiверситетi. Протягом бесiди було розглянуто поняття академічної доброчесності, її основнi принципи. Були наведенi приклади порушень академічної доброчесності та їх наслiдки. Особливу увагу сфокусували на необхiдностi дотримання здобувачами принципiв академічної доброчесності при опануваннi навчальних дисциплiн.

· Доц. Буздуган О. А. 04 квітня 2022 року проведено бесіду «Академічна доброчесність – самоповага та повага до академічної спільноти» було проведено зі здобувачами вищої освіти 2-го року навчання спеціальності

014 Середня освіта (Мова і література (китайська)). Протягом бесіди здобувачами освіти було з’ясовано значення таких понять, як чесність, мужність, довіра, відповідальність, повага, справедливість, прозорість, рівність. У результаті обговорень було сформульовано умови запобігання академічної недоброчесності.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/