Участь в роботі Всеукраїнської наукової конференції «Актуальні проблеми філології та методики викладання іноземних мов у сучасному мультилінгвальному просторі»

126 жовтня 2022 року 6 викладачів кафедри західних і східних мов та методики їх навчання (доц. Юмрукуз А. А., доц. Мулик К. О., доц. Мирковіч І. Л., доц. Ірхіна Ю. В., доц. Стрига Е. В., доц. Оськіна Н. О.) взяли участь в роботі Всеукраїнської наукової конференції «Актуальні проблеми філології та методики викладання іноземних мов у сучасному мультилінгвальному просторі», що проводилась на базі Вінницького державного педагогічного університету імені М. Коцюбинського і співорганізатором якої є Університет Ушинського.
Під час наукових дискусій було обговорено нагальні проблеми сучасної філології та методики викладання іноземних мов, як то: відтворення суспільно-політичних реалій в сучасних англомовних ЗМІ, особливості перекладу сучасної художньої літератури, специфіка навчання академічного письма англійською мовою, виклики освіти сьогодення та інші. Результати роботи конференції відбито у збірці наукових праць.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/