Вітаємо з перемогою студента Казанжи Георгія магістра спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура)!

117 грудня 2023 року завершився Кубок України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок, який пройшов у місті Біла Церква., Київська область. Ці змагання – етап підготовки до чемпіонату Європи.
Казанжи Георгій виступав у ваговій категорії 61 кг та здобув бронзову медаль!
У першій сутичці, Георгій дострокова переміг представника Харківської області Дениса Махнюка з рахунком 10:0, але в чвертьфінал став не таким успішним, адже наш спортсмен програв на останній хвилині зустрічі Валентину Блясецькому з Івано-Франковська. Змагаючись за 3 місце, Георгій зустрівся з Віктором Бороганом з Києва і одержав перемогу з рахунком 16:4, водночас став бронзовим призером Кубка України.
Навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту та реабілітації вітає нашого студента-спортсмена та бажає успіхів!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/