Гостьова лекція у рамках дисципліни «Психолого-педагогічна діагностика та відбір дітей в заклади спеціальної та інклюзивної освіти»

1У рамках дисципліни «Психолого-педагогічна діагностика та відбір дітей в заклади спеціальної та інклюзивної освіти», 6 лютого 2024 року, для студентів 2 курсу спеціальності 016 Спеціальна освіта освітньо-професійної програми «Спеціальна освіта (Логопедія)» було проведено гостьову лекцію на базі Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти.
Лектор – Ірина Миколаївна Орленко, доктор філософії, директор Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», регіональний тренер по психодіагностичним методикам ІРЦ, поділилася з майбутніми фахівцями цінними знаннями про сучасні діагностичні методики, що використовуються в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами.
Теоретичні знання ожили на практиці, коли Ірина Миколаївна продемонструвала процес діагностики за активної участі студентів.
Це була не просто гостьова лекція, а справжня мандрівка у світ спеціальної освіти, де теорія гармонійно поєднується з практикою!
Дякуємо Ірині Миколаївні та чекаємо на нові зустрічі!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/