Прикладна кінезіологія на службі охорони здоров’я освітян

118 квітня 2024 року відповідно до заходу кафедри фізичної реабілітації, біології і охорони здоров’я, присвяченому декаді «Здоров’я в освітньому просторі», відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеню Магістр спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки) із фахівцем прикладної кінезіології – магістрантом спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Фізична реабілітація) Тетяною ЄВСЕЄВОЮ.
Практично кожний заклад вищої освіти України, особливо які готують педагогічних фахівців, так чи інакше у своїй навчальній і науковій діяльності велику увагу приділяє збереженню і укріпленню здоров’я освітян, як студентства, так і викладацького та допоміжного складу. Цьому питанню присвячена низка традиційних науково-практичних конференцій, зокрема, Університету Ушинського, Запорізького національного університету, Сумського держаного педагогічного університету імені А.С. Макаренка та інших. Наша кафедра понад 50 років вивчає динаміку функціональних резервів та здоров’я в онтогенезі та протягом навчання у закладах середніх та вищої освіти. Тематика науково-дослідної роботи кафедри на 2020–2024 роки присвячена розробці проблеми щодо «Оцінки індивідуального здоров’я та підвищенню адаптаційних можливостей дітей і молоді засобами здоров’язбережувальних освітніх технологій», у якій приймають участь не тільки науково-педагогічний склад, але й студенти і магістранти університету. Так, в означеному заході своїм досвідом профілактичної та реабілітаційної діяльності поділилася здобувач освітнього ступеню Магістр зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Фізична реабілітація) Тетяна ЄВСЕЄВА. Вона презентувала (фото) методику використання принципів прикладної кінезіології у профілактичній роботі та фізичній реабілітації.
Слухачі – здобувачі освітнього ступеню Магістр зі спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки) щиро подякували за цікаву і корисну інформацію та запевнили доповідачку та присутніх, що намагатимуться впроваджувати окремі елементи системи у свою практичну діяльність.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/