В УНІВЕРСИТЕТІ УШИНСЬКОГО ПРОВЕДЕНО ТРЕНУВАЛЬНЕ ТЕСТУВАННЯ З БІОЛОГІЇ

29 лютого 2020 року кафедрою біології і охорони здоров’я Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» проведено тренінг-тестування з біології для майбутніх абітурієнтів. У тестуванні взяли участь 69 учнів 11-х класів шкіл м. Одеси та області. З привітанням до школярів звернувся професор кафедри біології і охорони здоров’я А. І. Босенко, який довів до абітурієнтів та їхніх батьків коротку історію університету Ушинського та навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації, а також ознайомив присутніх з переліком спеціальностей. Вступники також дізналися про особливості вступу за новою спеціальністю «Медицина», на яку оголошено набір у цьому році.

Для учасників тренувального тестування викладачами кафедри було проведено екскурсію по корпусу навчально-наукового інституту, на якій учні були ознайомлені з основними спорудами, спортивними залами, лабораторіями та обладнанням кафедр.

За результатами тестування викладачами було проведено якісний аналіз відповідей школярів, звернуто увагу на найпоширеніші типові помилки, обговорено складні програмні розділи з біології та надані відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів. Викладачам, які провели тестування та розбір питань – О. В. Бобро, В. В. Борщенко, Є. В. Долгієр, Г. О. Дишель, В. Ф. Коджебашу, М. С. Топчій, К. А. Філіпцовій, С. А. Холодову, – батьки та майбутні абітурієнти висловили щиру вдячність.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/