«Коронавірус. Профілактика захворювання»

У навчально-науковому інституті фізичної культури, спорту та реабілітації відбулася зустріч студентів і викладачів з президентом компанії «Енергія довголіття», переможницею народного рейтингу Південного регіону в номінації «ТОП лікар 2019» Красніковою Любов’ю Борисівною, тема зустрічі : «Коронавірус. Профілактика захворювання».

На початку лекції директор інституту Джуринський Петро Борисович, ознайомив присутніх з проблемою коронавірусу (Covid 19). Любов Борисівна Краснікова розповіла про причини та перебіг вірусних захворювань, профілактику захворювання на коронавірусну інфекцію, особливості розповсюдження і розвитку коронавірусу в організмі різних групп населення. Також, лектор розповіла про засоби підвищення захисних сил організму та про сучасні методи захисту від хворобливих чинників.

Студентам і викладачам було запропоновано ознайомитися з останніми новинами з розповсюдження вірусу у світі. Запрошені переглянули кілька нових тематичних фільмів.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/