Семінар з роботодавцями з теми: «Сучасні підходи до підготовки фахівців галузі фізичної культури і спорту»

29 вересня 2020 року за ініціативи кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін відбувся семінар з теми: «Сучасні підходи до підготовки фахівців галузі фізичної культури і спорту» зі студентами другого (магістерського) рівня зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт з метою працевлаштування студентів після закінчення ЗВО.

Студенти мали змогу почути актуальну інформацію про сучасні підходи та новітні технології підготовки фахівців галузі фізичної культури і спорту у наступних роботодавців: заслужений майстер спорту з волейболу, заслужений тренер України Філіштінський Ігор Дмитрович; майстер спорту України зі спортивної акробатики, віце-президент Одеської обласної Федерації спортивної аеробіки Косянчук Оксана Вікторівна; заслужений тренер України зі спортивної акробатики, майстер спорту СРСР зі спортивної акробатики, провідний тренер Одеської області зі спортивної акробатики Рошинець Олена Арсенівна; майстер спорту СРСР з художньої гімнастики, старший тренер СДЮШОР «Чорноморець» Арутюнян Марина Геннадіївна; тренер ДЮСШ №8 з дзюдо Слєсарєв Сергій Володимирович; директор КПНЗ «Комплексна дитячо-юнацька дитяча школа №8» Гордієнко Ігор Валерійович.

Також на зустрічі був присутній професорсько-викладацький склад всіх кафедр інституту. Присутніх також ознайомили з вакансіями і з вимогами роботодавців щодо професійної підготовки студентів. Під час зустрічі були обговорені питання стосовно дисциплін освітньо-професійної програми. Протягом дня відбувалися презентації, виставка програм стажувань, ярмарка відкритих вакансій для студентів, не формальне спілкування. Зокрема, роботодавці поділилися актуальними інфоресурсами, які стануть в нагоді кожному, хто цікавиться питаннями перспектив розвитку фізичної культури і спорту в Одеському регіоні. Кожний учасник мав можливість задати питання та отримати від роботодавців вичерпну відповідь, підкріплену статистичними даними, прикладами з особистої практики щодо вдосконалення навчально-тренувального процесу з різних видів спорту на різних етапах підготовки.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/